неделя, 17 юни 2012 г.

AUDI


Audi е немска автомобилна марка, която винаги е била символ на комфорт, практичност и сигурност. Audi е част от Volkswagen AG от 1964 година. В началото на 90-те Audi се утвърждава като луксозен автомобил, редом до BMWи Мерцедес. През 1994 година А4, А6 и А8 заменят Audi 80, Audi 100 и Audi V8,a абсолютен символ на компактността се появява през 1996 в лицето на Audi А3.

Като собственик на Audi А3, уверено мога да заявя, че моделът печели с модерния си външен вид и спортното си излъчване. Много подобен на Golf 4, колата носи престижа на четирите преплетени кръга. Моделът се среща с доста голямо разнообразие на горива. Това множество предлага и голямо разнообразие на мощности за всеки вкус. При бензиновите двигатели, базов е 1.6-литровият с 101 кс., следван от 1.8-литровия с 125 кс., а версиите с турбо разкриват сериозния спортен потенциал на малката компактна кола.

Същата практичност се среща и в интериора. Audi демонстрира солидна сглобка и истинско качество на употребените материали. А3 има просторно купе, което разрешава голяма видимост, както на водача, така и на пътниците. Дори и A3-ката с три врати - разполага с достатъчно място за пътниците на задните седалки и задоволително багажно помещение.

Audi А3 е изключително приятен автомобил със сравнително евтина поддръжка и без характерни слабости. Бих препоръчала покупката именно на този практичен автомобил, носещ класата на Audi , но и бих насърчила внимателен избор и компютърна диагностика.

1 коментар:

  1. Joana moje li da mi pratish meil na nikolay7@gmail.com za da ti vurna i az stoto iskam da te pitam dali mojesh da mi napravish podoben blog ili sait?

    ОтговорИзтриване